Berichten

16 Oktober 2018.

Op 16 oktober 2018 was het dan zover: Fons te Brömmelstroet was klaar voor het examen. Hij legde de finale proef voor “De Hollandse Molen” af op molen “De Hoop” in Giesbeek. Je weet het maar nooit maar zoals wij in Voorst al dachten: “met de vingers in de neus” slaagde hij voor het examen! Fons, van harte gefeliciteerd en welkom als molenaar op de molen van Van Hal in Voorst!

Onderstaand bericht verscheen de volgende dag in “De Gelderlander”:

2018_10_19_Examen_Fons

——–

29 september 2018.

Op vrijdag 29 september werd de 380 kV-hoogspanningsverbinding Doetinchem-Wesel officieel in gebruik genomen. Ook onze molen werd hierbij betrokken en wel als rustpunt in de fietstocht  langs een deel van deze verbinding. De deelnemers konden in de molen gratis een zakje pannenkoekenmeel afhalen waar gretig gebruik van werd gemaakt! Beschikbaar geteld door Tennet (mét een kleine financiële opsteker!), geleverd door De Engel in Varsseveld maar afgewogen en verpakt door ons, een hele klus: 250 kilo meel, 500 pondszakjes!

Lopende-band-werk!

——–

Mei 2018.

Net als vorig jaar hebben wij ook dit jaar weer meegedaan aan de Rabo clubkas campagne. Een mooi resultaat kwam hier uit de bus: € 214,83.

Iedereen die hieraan meegewerkt heeft: Hartelijk dank! Ook voor 2019 houden wij ons weer van harte aanbevolen.

Welkome cheque!!!